Zasedao opštinski štab za Žetvu

Na prvoj sednici Opštinskog štaba za žetvu i zaštitu od požara, održanoj 5. maja, usvojen je Plan zaštite useva od požara za vreme žetve 2021. godine za Opštinu Novi Kneževac. Sednici su, između ostalih, prisustvovali Dejan Jančić, zamenik predsednika Opštine, i Zoran Pustinjak, član Opštinskog veća. Tom prilikom formirana je i Komisija za pregled vozila i mehanizacije, koja će i uručivati nalepnice „Žetva 2021“.

Svi učesnici u predstojećoj žetvi dužni su da prijave za tehnički pregled svoja vozila i mehanizaciju, u skladu sa Zakonom o zaštiti od požara. Prijava se obavlja u svim mesnim zajednicama, a rok za prijavu je do 20. maja. Mole se građani da svoja vozila i mehanizaciju pripreme u skladu sa Zakonom i da to najozbiljnije shvate, jer se razmatra mogućnost naplate ponovljenog tehničkog pregleda.

Tehnički pregled vozila i mehanizacije će se obavljati po rasporedu. Naseljena mesta Banatsko Aranđelovo, Majdan, Rabe, Siget i Podlokanj: 24, 25. i 26. maja. Đala – 27. maja, Srpski Krstur – 28. maja, Novi Kneževac – 31. maja, 1, 2, 3. i 4. juna.

Vojvođanski Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *